Forgalmi rend változás az Irányi utcában – 2013. szeptember 17.

2013. szeptember 18-án ideiglenes forgalmi rend változás lép életbe a Belváros új Főutcájának kiépítése – II. ütem – Ferenciek tere és környéke rehabilitációja projekt munkálatai kapcsán

Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Belváros új Főutcájának kiépítése projekt – II. ütem kivitelezése kapcsán 2013. szeptember 18-án (szerda) délelőtt 07:00-tól új ideiglenes forgalomtechnikai állapot kerül kialakításra a déli Belvárosban.

Az új ideiglenes forgalomtechnikai állapot az Irányi utca forgalmát érinti, miszerint az lezárásra kerül a gépjármű forgalom elől. Jelenlegi ütemben az Irányi utcának a Váci utca és Veres Pálné utca közötti szakasza kerül lezárásra, így a Déli Belváros elérhetőségét a Veres Pálné utcának a Szerb utca és Irányi utca közötti szakasza forgalmi irányának megfordításával biztosítjuk. Ezzel párhuzamosan a Molnár utca járhatóságának biztosítása érdekében az Irányi u. kétirányú forgalmú lesz a Molnár utca és a Belgrád rakpart között (Irányi utca – Belgrád rakpart csomópontnak a jelzőlámpája ideiglenesen átprogramozásra kerül a terveknek megfelelően). Az ideiglenes forgalomtechnika kialakítására 2013. szeptember 17. 20:00-tól 2013. szeptember 18. 07:00-ig kerül sor.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tárgyi projekt kiegészítő beruházása kapcsán a Molnár utca burkolatcseréjének első lépéseként 2013. szeptember 13. 20:00-tól életbe lép az első ideiglenes forgalomtechnikai állapot, amely keretén belül a megállni tilos táblák és az ideiglenes jelzőtáblák kihelyezése a jelenlegi jelzőtáblák letakarásával 2013. szeptember 16-án (hétfőn) 07:00-ig kerül sor.

Az építkezés várhatóan 2014 márciusáig tart, amely átmeneti nehézséget jelent minden itt élő és dolgozó polgárnak, látogatónak. A kivitelezés időszaka alatt kérjük szíves megértését és türelmét.

Reméljük, hogy a megvalósuló projekt eredményei az Ön megelégedésére is szolgálnak!

Tisztelettel
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.