Tájékoztatás ideiglenes forgalmi rend változásról 2013. október 18-án hajnalban lezárásra kerül az Irányi utca Molnár utca és Károlyi Mihály utca közötti szakasza

Tájékoztatjuk, hogy 2013. október 18-án, péntek hajnalban megkezdődik a Ferenciek terén és a Március 15. téren zajló közterület-fejlesztésünk következő szakasza, amelyben lezárjuk az Irányi utcát a Váci utcai, a Veres Pálné utcai és a Cukor utcai csomópontok kiépítése, valamint az utca egyes szakaszainak aszfaltozása miatt. 

Az Irányi utca a Molnár utcától a Károlyi utcáig lesz lezárva, emiatt a Veres Pálné utca a Szerb utcától kétirányú zsákutcaként üzemel majd, és a Cukor utca is zsákutca lesz a Papnövelde utca felől. Tehát a Veres Pálné utca környékét a Kálvin tér felől lehet megközelíteni, és a megszokott módon a Vámház körút felé lehet elhagyni.

Az Irányi utca lezárása miatt a Kecskeméti utca, Károlyi utca és a Múzeum körút közötti városrészt a Magyar és a Ferenczy István utcán keresztül lehet megközelíteni. A forgalmi irány azonban ideiglenesen megfordul a Ferenczy I. utca, Reáltanoda utca egyes szakaszain, valamint a teljes Károlyi utcában. Az érintett városrészt a Szép utcán és a Magyar utcán keresztül lehet elhagyni.

A Molnár utcából a Belgrád rakpart felé északi és déli irányban is ki lehet hajtani, viszont az Irányi utcába a Belgrád rakpart felől nem lehet bejutni.
Délről észak felé átmenetileg nem lehet gépjárművel áthajtani a városmagon, ezért kérjük, használják a rakpartot vagy a Kiskörutat.

Az építkezések miatti forgalomelterelés és útlezárás ezen a területen körülbelül másfél hétig fog tartani, a forgalmi terelések és munkálatok alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.

A projekt részletei erre a linkre kattintva megismerhetőek.